Blog

Aktivity nad rámec našeho standardu. Co nás baví a rádi se o vše podělíme s Vámi.  

Dnes Vám přinášíme rozhovor s kolegyní Petra Svobodova, která se po působení v HR manažerských rolích, rozhodla pro návrat do externího náboru. A jak jí to jde a v čem vidí smysl, si můžete přečíst v následujících řádcích.

Spolupráce s univerzitami nás vždy těší. Naše kolegyně Petra Svobodova se zhostila setkání se studenty z Jižní Korey na téma Personalistika na akademické půdě ekonomické fakulty ČZU Provozně ekonomická fakulta ČZU v Praze. Zajímavé postřehy, sdílení a předávání informací. Nechť se daří, vzájemné obohacení je nejvíc:-)

PF 2024

31.12.2023

Chtěli bychom poděkovat Vám, našim klientům a kandidátům za veškerou spolupráci v roce 2023. Těšíme se na další příležitosti, výzvy a projekty v novém roce, bude nám ctí a radostí.

Také tento rok…dovolte nám popřát krásný, nyní nadcházející 2. čas adventní… čas těšení se.
Děkujeme za levandulové dárky z dílny Prádelna Zelený ostrov @zelenyostrov
Nechť provoní Vánoce klid a láska, pevné zdraví a nezapomeňte, …"nikdo není sám".

Děkujeme za další ročník konference Happiness At Work 2023, letos s novinkou a to rozšíření o Culture Rocks. Místo a čas pro setkání s inspirativními lidmi a vše, co k tomu patří. Nechť se dobře daří!

Cesta z dětských domovů na trh práce je kritickým a často náročným přechodem, jemuž čelí miliony dětí po celém světě. Tito mladí jedinci, kteří prožili raný život v dětských domovech nebo v pěstounské péči, se musí po dosažení dospělosti orientovat na cestu k soběstačnosti. Cesta je sice plná překážek, ale existují kroky, které společnost, vlády a...