Blog

Aktivity nad rámec našeho standardu. Co nás baví a rádi se o vše podělíme s Vámi.  

HR audit

19.07.2024

Těší nás spolupráce s Českým institutem interních auditorů ,kde se potkávají zástupci různých organizací a firem. Na posledním červnovém setkání se naše kolegyně Šárka Taxová bavila např. s kolegy z ČNB, nad jednotlivými kroky řízení lidských zdrojů, tak ale také nad tématy vývoje pracovního trhu v ČR a dalším možným vývojem a nástroji....

Večerní čas strávený oslavou všech jarních narozenin... za divadelní kulturou. #teamwasbuiltstrong

Štafetový běh Paměť národa / Memory of Nations květen 2024, team
Opletalová & Partners a soupeřem byl také třeba sympatický team DVTV a další😉
Skvělá atmosféra, skvělý pocit a běh…štafeta je v cíli, má to smysl. A víte, co bylo obsahem štafety? Nejen časový měřič.

Fórum The Czech Institute of Internal Auditors a několik desítek účastníků, pro které si naše kolegyně Šárka Taxová připravila aktuální informace, které před půl rokem, pár měsíci, byly úplně jinak. Ožehavá témata a další vývoj pracovního trhu, co řeší zaměstnanci a zaměstnavatelé, uchazeči o zaměstnání a další informace, které souvisí např. s...

Dnes Vám přinášíme rozhovor s kolegyní Petra Svobodova, která se po působení v HR manažerských rolích, rozhodla pro návrat do externího náboru. A jak jí to jde a v čem vidí smysl, si můžete přečíst v následujících řádcích.

Spolupráce s univerzitami nás vždy těší. Naše kolegyně Petra Svobodova se zhostila setkání se studenty z Jižní Korey na téma Personalistika na akademické půdě ekonomické fakulty ČZU Provozně ekonomická fakulta ČZU v Praze. Zajímavé postřehy, sdílení a předávání informací. Nechť se daří, vzájemné obohacení je nejvíc:-)